Hoe haal je het beste resultaat op een erotische datingsite?

Alles over liefdes verdriet
October 20, 2016
Een heerlijke massage met deze tips
June 15, 2020
Show all

Hoe haal je het beste resultaat op een erotische datingsite?

Het belangrijkste voor een datingsite is een goede profielfoto. Waar je deze foto van maakt, dat is aan jou, maar hoe gek het ook mag klinken, de dames gaan eerder verder als ze een geslachtsdeel zien. Liever kijken ze naar de rest van je lichaam en natuurlijk ook je gezicht. Je kunt dit eerst een beetje verdoezelen, maar als men contact met je gaat zoeken, dan kan je altijd nog je gezicht in zijn geheel laten zien en indien nodig stuur je dan ook een foto van je penis op.

Wees niet meteen direct

Hoewel je beiden ingeschreven staat omdat je aan sexdating wilt doen, is het niet echt verstandig om meteen op dat gedeelte over te stappen, dat kan averechts werken. Bouw het een beetje op en zorg ervoor dat je samen met haar naar een bepaald punt gaat werken waarbij je beiden heel erg veel zin gekregen hebt, wat de afspraak dan uiteindelijk ongelooflijk heet maakt.
Dit zijn natuurlijk slechts een paar simpele tips, maar dat ze werken is een feit. Je kunt niet zonder een profiel gaan slagen, omdat men dan denkt dat je een nepper bent en dan zal het adult dating aan je neus voorbij moeten gaan. Dus zorg voor een goed profiel, een duidelijke foto en een goede opgebouwde chat en je kansen zijn ineens enorm veel groter geworden.

Comments are closed.